Часовник за преписване с невидим текст и стелт режим

Часовника има 10 реда с текст на екрана. Прехвърлянето към следващ екран може да става ръчно или автоматично на всеки между 5 и 120 секунди. Препоръчваме ви да го ползвате с автоматично превъртане, за да не натискате бутоните на часовника. Батерията издържа почти цял ден, когато се ползва без прекъсване.

В паметта на часовника има инструкция за работа на български език, а също и конвертор, който конвертира Word файлове с разширение .doc в Notepad файлове с разширение .txt. Часовника може да чете Word файлове само ако бъдат конвертирани във .txt формат. Ако искате да гледате графики, диаграми, снимки, то трябва да се поставят в паметта на часовника като отделни снимки например във формат .jpg или .png.

Цена 72лв.

В случай, че Вашите файлове са във формат на Word с разширение „.doc“, то може да изтеглите следния файл (програмка), с която да конвертирате файлове „.doc“ (не „.docx“ – новия формат) в „.txt“. Часовника не чете файлове „.doc“ или „.docx“, или „.pdf“. Всеки един от тези формати трябва да се обърне (конвертира) в „.txt“ и тогава ще може да се вижда на часовника. Ако просто поставите на паметта на часовника файлове на Word „.doc“ или „.docx“, или поставите Adobe Reader файл във формат „.pdf“ няма да може да ги четете на часовника. Но с горната програмка ще може да ги конвертирате в „.txt“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top